avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... O societate comerciala aflata in dizolvare judiciara ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

O societate comerciala aflata in dizolvare judiciara poate fi declarata inactiva?

Buna ziua!
O societate comerciala cu starea q (dizolvare judiciara cf.art.237 din Legea 31/1990) poate fi declarata inactiva de catre AFP-Serv.de Inspectie fiscala?Firma are si sediul expirat, deci,evident nu functioneaza la acesta.Nu a fost publicata hot. in Monitorull Oficial,nu are lichidator numit etc!Serviciul gestiune declaratii din cadrul aFP nu a facut pana acum inactiva aceasta firma,desi are declaratii nedepuse din 2008.Concluzie:dupa noul cod de procedura (cu Ordonanta 29/2011) firma poate fi declarata inactiva sau nu??Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 18:28, 28 Septembrie 2011
raspuns DA
dar daca soc este dizolvata si nu intentionati sa faceti recurs la sentinta de dizolvare pana la urma care este problema dvs ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvarea judiciara poate atrage dupa sine devenirea inactiva a firmei cazacumiruna cazacumiruna Buna ziua! O societate comerciala anu a depus bilanturile din 2005,declaratiile la admin.din 2008 si a fost declarata cu starea q(dizolvare judiciara) ... (vezi toată discuția)
Dizolvare judiciara cf. art 237 babysee babysee Buna ziua, \"am\" un SRL in curs de dizolvare judiciara conf. art. 237 din Legea nr. 31/1990 pt. nedepunere bilant, mandat administrator expirat etc. ... (vezi toată discuția)
Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)