avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Dacă o persoană știe că tatăl ei a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Dacă o persoană știe că tatăl ei a fost veteran ...

Bună ziua! Dacă o persoană știe că tatăl ei a fost veteran de război, dar nu are niciun act doveditor, care este primul pas pe care trebuie să îl facă?
Cel mai recent răspuns: elenaodobescu , utilizator 17:55, 30 August 2022
Sa intre in posesia documentelor care atesta ca tatal a fost veteran de razboi. Trebuie luata legatura cu ascia veteranilor din localitatea/ judetul dvs. care fac indrumarea catre locul de unde se pot procura documentele. Este nevoie de livretul militar al tatalui pentru a se afla unitatea din care a facut parte.
In lipsa livretului trebuie luata legatura cu Comisariatul militar judetean pentru datele de identificare ale militarului.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cum aș putea să rezolv o adeverință că tata ... goldeneye35 goldeneye35 Bună ziua! Cum aș putea să rezolv o adeverință că tata a fost prizonier de război? Aș avea nevoie pentru pensie de urmaș. Menționez că nu avem nici ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti daca copii de veterani de razboi primesc ... nalbaru rodica nalbaru rodica Va rog sa-mi spuneti daca copii de veterani de razboi primesc o indemnizatie conf.Legii nr.130/2020.Tatal meu a fost decorat cu medalia Crucea Comemorativa a ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)