avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog sa-mi spuneti daca copii de veterani de razboi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog sa-mi spuneti daca copii de veterani de razboi primesc ...

Va rog sa-mi spuneti daca copii de veterani de razboi primesc o indemnizatie conf.Legii nr.130/2020.Tatal meu a fost decorat cu medalia Crucea Comemorativa a celui de-al doilea Razboi Mondial si avansat la gradul de sergent major.Nu mai am nici un act -livret militar ,carnet de veteran etc.VA MULTUMESC SI VA DORESC SARBATORI FERICITE!
Cel mai recent răspuns: nalbaru rodica , utilizator 11:11, 5 Decembrie 2022
Fara acte cum dovediti ca va incadrati?
Fac copiiAm trimis la Pitești

Valenti.a a scris:

Fara acte cum dovediti ca va incadrati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi ContSters201986 ContSters201986 Bunica mea este sotie de veteran de razboi.Exista o lege din 2004 conform caruia veteranii de razboi trebuie sa primeasca 30000 de lei lunar.Bunica mea a afat ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)