avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract firma cu sediu in Spania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract firma cu sediu in Spania

Buna ziua!
Daca inchei un contract pe drepturi de autor cu o firma cu sediul in Spania, cine va plati impozitul, CAS, CASS, ei sau eu, aici, la ANAF (mentionez ca sunt salariata)?
Dar in cazul in care contractul va fi de tip part-time?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:01, 8 Septembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci bine am inteles :)
Ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru un cetatean roman, rezident in eau tmisulica tmisulica Buna ziua, Numele meu este Adrian si as avea si eu o intrebare. Studiez de cateva zile pe net si incerc sa gasesc raspunsul la o intrebare nu usoara dupa ... (vezi toată discuția)
Ghid complet pentru plata drepturilor de autor în 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]Ce impozite plătesc și ce declarații depun persoanele fizice și companiile[/b] Noul Cod fiscal a adus o serie de modificări pentru plățile ... (vezi toată discuția)