avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract fals Vodafone ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract fals Vodafone

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru a rezolva aceasta problema:Cu o luna in urma,am intrat intr-o reprezentanta Vodafone pentru a cere lamuriri pentru activarea roaming-ului---plecam intr-o tara non UE.Lucratorul mi-a intrat in cont, a lucrat ceva pe calculator si mi-a cerut sa-i trimit codul de pe telefon pe care tocmai il primisem.Apoi mi-a spus ca mi-a activat roaming-ul.Cand am ajuns acasa, am primit mesaj pe telefon ca ,de fapt, imi facuse un nou contract la telefon,defavorabil mie.,fara a avea acordul meu, semnatura mea sau datele mele din buletin (nu-mi ceruse buletinul).Ca sa-l poata face, a folosit date vechi de 17 ani, care, teoretic , nu ar mai fi trebuit sa fie in baza lor de date(adresa, serie si nr CI.-toate expirate).Am facut sesizare, am vorbit la telefon pentru anularea contractului, dar nu am rezolvat nimic.A venit in schimb factura tel.incarcata cu sume pe care nu le pot explica.Stiu ca este ilegal , gresit , fraudulos ce au facut.Cum ma sfatuiti sa procedez pentru a scapa de acest abonament?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulia_n40 , utilizator 17:58, 31 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca sunteți persoana fizica, adresati-va OPC-ului, iar daca sunteți persoana juridica, contactati un avocat.
Succes!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme de reziliere contract vodafone Champ Champ Buna, Povestea: Sunt client fidel Vodafone(Conex) din 2003, de asemenea si sotia mea are abonament Vodafone. In 22 mai anul curent am primit telefon de ... (vezi toată discuția)
Roaming ic ic Buna ziua, Sotul meu sta plecat cate o luna in olanda si 1 saptamana revine in romania.Pentru a putea comunica foloseste o cartela de la Vodafone ... (vezi toată discuția)