avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am un certificat de mostenitor pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am un certificat de mostenitor pentru un apartament ...

Bună ziua,
Am un certificat de mostenitor pentru un apartament în Buc. unde se face vorbire despre un Contract de împrumut încheiat cu SCMB-Bucxurești în 1981 și achitat integral. Ce este acest SCMB-București și cine îmi poate elibera un duplicat după contract? MUltumesc
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 19:23, 31 August 2022
Intrebati notarul care a eliberat certificatul de mostenitor sa va elibereze o copie de la dosar; scrieti un mail, dati nr de dosar, trimiteti copie dupa calitatea dvs si act identitate;

- o societatea prin care se cumpara inainte de 89 in Buc era RomConfort cel putin numele de azi - mai exista pentru ca inca mai sunt acte si proprietari; de inchiriat era I.C.R.A.L.
- de ghicit e greu; aveti 2 link cu S.C.M.B. dar as intelege S.C. de la societate comerciala si M.B.; fiind cauze din 2011 nu stiu daca era in 1981 SCMB; MB poate fi Municipiul Bucuresti sau cine stie ce tip de cumparare prin vreo chestie de partid sau intreprindere de stat (functie de istoricul celui care a avut apartamentul); mai exista pentru unii varianta cumpararii apartamentelor confiscate ale celor ramasi in strainatate;
- intrebati si la Camera Notarilor Bucuresti; erau Notariate de Stat inainte; va pot da detalii despre arhive etc...

SCDMAI inseamna de exemplu societatea comerciala de distributie marfuri alimentare si industriale si e Magazinul UNIREA, cel putin pana sa-l ia Adamescu; acum...doar Cel de Sus stie!

- arhivele ICRAL unele sunt pe la primariile de sector, dar totusi trebuie sa stiti zona (era ICRAL FOISOR, ICRAL Herastrau etc)
- Romconfortul e la Universitate, langa libraria Eminescu si elibereaza relativ repede

[ link extern ] /
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2022
erriss, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Acte pentru succesiune anna2000 anna2000 buna ziua, o inrtebare scurta... notarul mi-a zis ca pentru dezbatere nu e suficien extrasul cf pt. apartament, ci am nevoie si de contractul de ... (vezi toată discuția)
Pierdut contractul de la apartament galosh galosh Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate ... (vezi toată discuția)