avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime pe PFA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime pe PFA

Buna ziua!
In vederea depunerii dosarului de pensionare, as dori sa atasez si documentul care sa-mi ateste activitatea de PFA cu plata contributiilor legale si dovada vechimii in munca.
Cine elibereaza acest document?
Vechimea in munca rezultata din activitatea PFA se adauga la vechimea in munca obtinuta in baza activitatii pe CIM?
Are vreo influenta asupra reducerii varstei de pensionare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 31 August 2022
Nu are influenta asupra reducerii varstei de pensionare.

În.opinia mea ar trebui doua adeverinte: una de la ONRC cu perioada cât a fost in funcțiune si una de la ANAF cu plata conttibutiilor pentru acea perioada .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru profesiile liberale, asa cum sunt ele prevazute ... Mihai Viteazu Mihai Viteazu Buna ziua, pentru profesiile liberale, asa cum sunt ele prevazute in LEGE nr. 200 din 25 mai 2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime pentru intreprindere individuala dedeman dedeman Buna ziua, Am infiintat in 28.01.2011 o I.I. avand ca obiect de activitate proiectarea inginereasca in constructii (domeniul meu de licenta - inginer ... (vezi toată discuția)
Dovadă vechime specialitate cMic cMic Bună ziua! Sunt arhitect și îmi exercit meseria în cadrul Biroului individual de arhitectură înființat conform legii 184/2001 - echivalentul PFA pt ... (vezi toată discuția)