avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce cosencinte pot trage - alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce cosencinte pot trage - alcool la volan

am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu etilotestul si mi-a iesit 1,10mg alcool pur in arerul expirat si am fost condus la iml si am refuzat probele de sange nu am condus decat 200 de metri cine imi poate da niste explicati la ce ma pot astepta va multumesc#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 11:39, 10 Februarie 2010
Cred ca raspunsul la problema pe care in mod logic,de altfel,o ridicati a venit de la ultima patanie a cunoscutului Andrei Gheorghe,care in fata camerelor de luat vederi a refuzat dupa testul cu alcooltestul,prelevarea oricaror probe biologice,chiar daca am inteles ca nu ingurgitase alcool..
Se marseaza pe ideea ca daca alcooltestul a stabilit ceva si daca nu se fac recoltari de probe biologice,cel care a refuzat ,de fapt ,a achiesat la valorile constatate de aparat.

N.B.
Sunt chestiuni si mai urate care s-au intamplat ca urmare a refuzului si chiar oameni care au scapat de probleme ,chiar dupa ce au ingurgitat alcool ,dar pe care nu am sa le povestesc deoarece ar insemna ca invat anumite persoane cum sa eludeze legea.
Asa cum stim cu toti,legea are portite,dar pentru unii... ditamai portile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recoltare probe biologice hashas hashas La o alcoolemie de 0.4 mg% la etilotest este necesara recoltarea de probe biologice? In caz de refuz de recoltare de sange pot exista consecinte penale? (vezi toată discuția)
Dosar penal - alcoolemie 1,18 in aerul expirat mary12345 mary12345 am nevoie de niste raspunsuri si sfaturi sambata noaptea am fost oprit de catre echipajul de politie,veneam de la discoteca unde am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)
Consum alcool la volan marinelp marinelp buna ziua ..am avut alcoolemie 0.78 an aerul expirat , care sunt consecintele? mentionez ca am refuzat recoltarea probelor de sange..si sunt la prima abatere ... (vezi toată discuția)