avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ASIGURARE DE SANATATE - angajat part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ASIGURARE DE SANATATE - angajat part-time

Buna ziua. Daca sunt angajat part-time (4 ore pe zi), sunt sau NU SUNT ASIGURAT LA CASA DE SANATATE? SUNT ANGAJAT DE PE 15 IUNIE 2022, cu norma partiala. Stagiul de cotizare de la CNPP arata clar ca Angajatorul mi-a platit la zi contributiile sociale. Am primit raspuns de la AOPSNAJ ca nu figurez ca si asigurat.... Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniel George2606 , utilizator 17:51, 31 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.Sunteti asigurat.
Aveti alaturat un link edificator.
[ link extern ]
Multumesc din suflet, m-am lămurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea ca angajatorul sa opereze in carnetul de munca dar cas sa nu fie platita catre stat? ciprianSTOICA ciprianSTOICA exista posibilitatea ca in cartea de munca sa fie operat de catre angajator dar CAS sa nu fie platit catre stat?cum pot verifica?MULTUMESC (vezi toată discuția)
Verificare plati cas maria1415 maria1415 Unde pot verifica daca patronii au facut platile pentru contributia la pensie? (vezi toată discuția)
Se trece in cartea de munca? dumis dumis Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am infiintat un SRL si vreau sa angajez part-time o ruda de a mea. Am optat pentru salariul minim de 2 milioane si ceva. ... (vezi toată discuția)