avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... \"Cine a condus auto la data de...\" daca auto este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

"Cine a condus auto la data de..." daca auto este defect de 6 ...

"Cine a condus auto la data de..." daca auto este defect de 6 luni?

Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: tatal meu a primit o informare de la politie in data de 28 martie in care se solicita sa comunice datele persoanei care A CONDUS auto pe care il detine, la data de 18 decembrie 2021 ORA 7.40. autoturismul s-a defectat din iunie 2021 si a fost parcat undeva in Bucuresti. a intrebat agentul de politie care a venit cu acea hartie despre ce este vorba, dar nu a stiut sa ne dea nici un raspuns. a zis doar sa trimitem mail pe bpr@b.politiaromana.ro cu situatia respectiva. am trimis mail in aceeasi zi in care mentioneaza faptul ca el nu detine permis auto, ca masina s-a defectat in iunie, si inca este defecta la momentul acesta, cat si faptul ca a incredintat masina fiului cu nume prenume si cnp, si el este cel care a condus ultima data masina, dar la data de 18 decembrie NU A CONDUS NIMENI ACEA MASINA PENTRU CA ESTE DEFECTA, iar fiul fiind plecat din tara. Acum cateva zile a primit prin posta amenda ca a refuzat sa comunice datele. am sunat la politie sa ne lamurim dar nu am primit nici un raspuns. initial au zis ca nu au primit nici un mail, desi aveam confirmarea de la politia romana, iar ulterior au gasit mailul si au zis ca "aia nu e comunicare" si ca daca nu ne convine sa facem contestatie.... Am facut contestatie, am depus-o, politia a facut intampinare prin care solicita respingerea contestatiei... asteptam procesul. un sfat?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:27, 5 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va cistiga procesul cel care va aduce o proba in sprijinul afirmatiilor sale. Dvs., daca aveti vreun martor (nu ruda) care sa confirme ce ati comunicat politiei, sau politia care sa prezinte o proba in sprijinul faptului ca s-a circulat pe data de 18 decembrie cu masina. Nu stiu ce inseamna "undeva in Bucuresti" parcarea unei masini, poate i s-au luat si folosit numerele pe alta masina si apoi au fost montate la loc. E greu de dat un "verdict" cu atit de putine detalii pe care le prezentati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul este sa faceti dovada celor afirmate in contestație,fara dovada cu martori e greu de crezut ca o sa castigati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul este sa faceti dovada celor afirmate in contestație,fara dovada cu martori e greu de crezut ca o sa castigati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul este sa faceti dovada celor afirmate in contestație,fara dovada cu martori e greu de crezut ca o sa castigati.
Va multumesc pentru raspuns. Comunicarea catre politie s-a facut in scris prin email, am printat emailul si l-am adaugat cand am depus plangerea la tribunal ca dovada.

Alte discuții în legătură

Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: ... musatilie musatilie Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: tatal meu a primit o informare de la politie in data de 28 martie in care se solicita sa ... (vezi toată discuția)
Amenda radar pe dn 2 nu am fost niciodata acolo!!!! mar_ysa_28 mar_ysa_28 Buna...tocmai ce am primit o recomandata de la inspectoratul de politie Vrancea cum ca in 02.03.2007 am fost surprinsa de o camera radar cu viteza de 71,7 km/h ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi recuperez permisul inapoi acest fiindu`mi ridicat in mod abuziv ggabriell ggabriell Buna seara ma numesc Gabriel si am si eu o mare problema..sper sa nu va plictisesc.. asadar sa incepem.. In data de 03.11.2008 am venit din oras insotit de ... (vezi toată discuția)