avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum\" scot masina\" de la taxe si impozite ?Bună ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum" scot masina" de la taxe si impozite ?Bună ziua. Am vândut unui domn o mașină a tatălui meu, veche ...

Bună ziua. Am vândut unui domn o mașină a tatălui meu, veche , din anul 1978. Vânzarea a fost făcută acum 8 ani. A fost un pret modic, si am convenit cu respectivul sa facem actele necesare vânzării. In urma unor probleme financiare, nu am putut plati impozitul la primărie și astfel nu am putut scoate "fiscalul" Am intrat in normal cu banii, conturile deblocate, plățile la zi . Problema este ca in urma înțelegerii cu respectivul domn, "pe cuvant de onoare si o strângere de mana" .....nu mai reusesc sa dau de el. Ce pot face pentru a putea radia masina de pe numele meu și a o trece pe numele său ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:42, 2 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca nu aveti contract de vanzare, trebuie sa il gasiti pe fostul proprietar si sa intocmiti actul sau sa il dati in judecata daca aveti martori ca s-a realizat vanzarea.
Va multumesc frumos.
trebuie sa il gasiti pe fostul proprietar

Ce legatura are vanzarea auto cu fostul proprietar care este tatal decedat al vanzatorului ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cuparare Irina_Dorca Irina_Dorca Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: in 07.09.2009 am semnat, la avocat, o promisiune bilaterala de vanzare cumparare de comun acord, fara nicio ... (vezi toată discuția)