avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane

Buna ziua, am nevoie de un raspuns la urmatoarea problema. Sunt absolventa unui Colegiu Universitar de asistenta sociala , studii superioare de scurda durata cu sustinere examen licenta promovat in anul 2010(SSD), fiind incadrata in prezent la locul de munca asistent social principal SSD deoarece din trei in trei ani conform legislatiei in vigoare am obtinut toate treptele profesionale, de la Colegiul asistentilor sociali, ultima fiind asistent social principal . In luna iunie ( deoarece nu a existat nici o alta posibilitate sa scap de acest SSD ) am absolvit Facultatea de asistenta sociala cu examenul de licenta promovat. In baza acestui fapt am facut o cerere la serviciul resurse umane pentru trecerea pe postul de ASISTENT SOCIAL PRINCIPAL S ( adica studii superioare). Cei de la resurse umane insa nu vor sa-mi recunoasca gradul de ~principal ~si mi-au propus trecerea la asistent social S fara nici un grad, urmand ca din trei in trei ani să sustin alte examene ca sa ajung la gradul de principal pe care il am astazi. Intrebarea mea este este corect si in conformitate cu legislatia acesta situatie?

Alte discuții în legătură

Asistent medical Inna21 Inna21 In situatia in care sunt absolventa a unei Facultati de Asistenti Medicali, de lunga durata,mai dau principalul? Dupa cat timp de la angajare? Tin sa ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)