avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa Buna seara! Sunt dispecer video la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa Buna seara! Sunt dispecer video la o firma de ...

Bonuri de masa
Buna seara! Sunt dispecer video la o firma de paza, sunt platita cu un tarif pe ora: fara bonuri de masa. De un an ni s au bagat bonuri de masa-20 de lei/ zi iar acum sunt de 30/ zi( problema si intrebarea mea este daca firma procedeaza corect practic bonurile nefiind peste tariful platit pe ora ci practic ramane acelasi tarif dar ni se diminueaza banii cash/card marind valoarea bonurilor de masa!?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:13, 2 Septembrie 2022
Bună ziua,

Nu e corect.
Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_622...
Deși tichetele de masă pot face parte din pachetul salarial acordat unui angajat, ele nu fac parte și nu se scad din salariul de bază, așa cum este stipulat în contractul individual de muncă. Tichetele de masă sunt beneficii extrasalariale, adică se dau în afara salariului de bază trecut în contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 articole nescanate auchan Antonio29 Antonio29 Buna seara domnu’ avocat, sunt disperat in momentul de fata, deci va rog sa mi scuzati exprimarea. Am fost acum 2 zile la Auchan, vorbeam la telefon cu ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)
Bună seara. lucrez la o firma de pază cu un program de 180 ... Manana1 Manana1 Bună seara. Lucrez la o firma de pază cu un program de 180 de ore de luni până vineri. După 5 luni angajatorul a început să dea bonuri de masa în loc ... (vezi toată discuția)