avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua,am și eu doua întrebări. Mai sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua,am și eu doua întrebări. Mai sunt obligatorii repartitoarele ...

Bună ziua,am și eu doua întrebări. Mai sunt obligatorii repartitoarele de masurarea energiei termice și ma poate obliga asociația de locatari sa îmi montez repartitoarele acestea? Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:19, 4 Septembrie 2022
ma poate obliga asociația de locatari

Legea nr 196/2018 a impus termen asociatiilor de locatari sa actualizeze documentatia pentru a se transforma in asociatii de proprietari
Potrivit unui proiect de lege elaborat de Ministerul Energiei, care transpune, de fapt, o directive europeana, contorizarea individuala pentru energia termica de la bloc nu mai este obligatorie
Asociațiile de proprietari pot decide sa renunte la repartitoarele de caldura, prin invocarea nerentabilitatii și a ineficienței în economia de energie.
Daca adunarea generala a membrilor proprietari a hotarat instalarea de repartitoare de cost,atunci proprietarii au obligatia fie sa respecte hotararea,fie daca apreciaza ca sunt incalcate dispozitii in vigoare sau le sunt aduse prejudicii au dreptul sa conteste respectiva hotarare in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt presedintele asociatiei de proprietari bloc 117c, ... radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, Sunt presedintele Asociatiei de Proprietari bloc 117C, sc.B si va solicitam pe aceasta cale sa ne spuneti daca: \"Asociațiile de ... (vezi toată discuția)
De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. locuiesc ... mihail_cojocaru@yahoo.com mihail_cojocaru@yahoo.com De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. Locuiesc intr-un imobil ( bloc ) 4 etaje iar asociatia de proprietari se opune aplicarii legii. ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)