avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ferestre casa zona protejata a Bucureștiului în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ferestre casa zona protejata a Bucureștiului în zidul calcan

Locuiesc într o casa din zona istorica a Bucureștiului. Am ferestrele sablate de la baie și bucătărie, care sunt pe zidul casei care este considerat calcan pentru curtea vecinului. Dansul, ma amenință ca dacă mai deschid ferestrele pt aerisire mi le va zidi cu Primăria. Ce pot face? Nu eu am făcut ferestrele, asa a fost casa dintotdeauna. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Geam pe zidul comun cu proprietatea mea valipopa valipopa Unul din vecinii mei, are spatele casei hotar cu terenul meu. Zilele trecute ma trezesc cu o gaura in perete si un muncitor care se uita la mine... Conform ... (vezi toată discuția)
Fereastra lumina si aerisire pe calcan (ce fel de?) dcgdcgdcg dcgdcgdcg Salutare tuturor, Doresc sa-mi deschid un gol de fereastra pe calcan la o baie care nu are fereastra la etajul casei mele. Golul de fereastra nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Fereastra de aerisire la bucatarie eveirina20 eveirina20 Buna ziua, am cumparat un apartament care are bucataria deschisa spre living si fara geam in dreptul bucatariei. Cladirea este contruita pe calcan, la fel si ... (vezi toată discuția)