avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! As dori sa știu dacă se poate schimba ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! As dori sa știu dacă se poate schimba administratorul ...

Buna ziua! As dori sa știu dacă se poate schimba administratorul de bloc in urma unei decizii luate de către majoritatea proprietarilor. Menționez ca in blocul meu nu se cunoaște/nu stim dacă exista președintele blocului încât sa putem comunica cu acesta. Dna administrator nu este transparentă cu privire la cheltuielile care se fac in bloc, nu afișează chitanțe, Adaugă metri in plus de apa in mod constant.
Suntem un bloc cu 10 apartamente. Niciodată nu s-a făcut vreo ședința in care sa ne comunice orice fel de cheltuiala/schimbare.
Dacă se poate schimba in urma unei ședințe, aceasta trebuie anunțată cu cel puțin 10 zile înainte sau se poate și mai repede? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:40, 5 Septembrie 2022
Aveți asociație? Și dacă aveți, cine vă reprezintă? Ciudat la o asociație cu doar 10 proprietari să nu știți cine e președintele. Administratorul este doar un angajat, căruia i se poate rezilia contractul.



Blocul este înscris in asociația proprietarilor, dar mai multe nu pot afla pt ca nu comunica absolut nimic.
latka a scris:

Aveți asociație? Și dacă aveți, cine vă reprezintă? Ciudat la o asociație cu doar 10 proprietari să nu știți cine e președintele. Administratorul este doar un angajat, căruia i se poate rezilia contractul.




Care asociatie de proprietari?
Exista constituita la nivelul imobilului asociatie de proprietari?
Pe chitantele justificative pentru sumele percepute si incasate lunar nu sunt consemnate date referitoare la persoana juridica asociatia de proprietari ?
Conform disp L nr 196/2018 administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari
Daca exista administrator de imobil ar trebui conform legii in vigoare ca acesta sa exercite atributii in beneficiul angajatorului =asociatia de proprietari si a contribuabililor=proprietarii din condominiu
La avizierul blocului nu exista informatii ,date de contact presedinte,administrator?
Puteti lesne sa va interesati daca exsta asociatie de proprietari ,solicitand official date relevante de la serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala
Pentru completa si corecta dv informare referitoare la presedinte,administartor, for reprezentare ,modalitati de adoptat hotarari studiati temeinic disp L nr 196/2018

Cum adica este inscris ??? Nu este o asociatie de proprietari la blocul in care locuiti ? Cred ca faceti niste confuzii, proprietarii se inscriu in asociatie, nu blocurile. Cine nu comunica ? Cititi legea asociatiilor de proprietari si dupa aia puneti intrebari :[ link extern ]
poppatricia a scris:


Blocul este înscris in asociația proprietarilor, dar mai multe nu pot afla pt ca nu comunica absolut nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul de bloc botezclaudia botezclaudia Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, ... (vezi toată discuția)
Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)
Președinte de asociație de locatari.fișa postului bună seara, ... 666ate 666ate Președinte de asociație de locatari.Fișa postului Bună seara, aș dori să știu atribuțiile unui președinte de bloc. Mulțumesc ! (vezi toată discuția)