avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua, rog frumos sa îmi precizați dacă la ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua, rog frumos sa îmi precizați dacă la pensie anticipata ...

Bună ziua, rog frumos sa îmi precizați dacă la pensie anticipata partial se poate lucra în baza unui contract de colaborare, fără a avea PFA sau SRL. Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt pensionata partial anticipat, iar angajatorul ... mariaz1965 mariaz1965 Buna ziua, Sunt pensionata partial anticipat,iar angajatorul doreste sa incheie un contract de colaborare cu mine , ca PFA, pentru consultanta tehnica si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, rog sa îmi precizați dacă o persoana fizica, poate ... Began Began Bună ziua, Rog sa îmi precizați dacă o persoana fizica, poate lucra în baza unui contract de antrepriza cu un SRL, ca și Formator. Persoana fizica are ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu pfa soaremela soaremela buna ziua as dori sa stiu daca un pfa(domeniul de activitate - comert cu haine) poate face contract de colaborare cu o persoana fizica. daca da, sa-mi ... (vezi toată discuția)