avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Rog sa îmi precizați dacă o persoana ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Rog sa îmi precizați dacă o persoana fizica, poate ...

Bună ziua,
Rog sa îmi precizați dacă o persoana fizica, poate lucra în baza unui contract de antrepriza cu un SRL, ca și Formator. Persoana fizica are ca profesie de baza - economist și în prezent este în pensie anticipata partiala.
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 19:57, 19 Ianuarie 2023
Nu mi se pare că ar fi vreo problemă. SRL-ul este persoană juridică de drept privat. În concluzie, succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa economist irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate, am experienta 9 ani ca si economist, nu sunt membru CECCAR si as dori sa-mi deschid un pfa cod ... (vezi toată discuția)
Srl-urile și pfa-urile mai trebuie să aplice ștampila pe documente ? Beluta Beluta Bună ziua, în prezent, SRL-urile și PFA-urile mai sunt obligate să aplice ștampila pe documente ? ( Stim că, institutiile publice cf legii NU mai sunt ... (vezi toată discuția)
Conventii civile UIFALEAN DIANA UIFALEAN DIANA Odata cu intrarea in vigoare aNoului Cod civil se mai pot incheia Conventii civile cu persoane fizice (vezi toată discuția)