avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil pt mama necăsătorit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil pt mama necăsătorit dar angajata ...

Indemnizație creștere copil pt mama necăsătorit dar angajata și copil trecut pe numele tatalui
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 5 Septembrie 2022
Conditiile sunt aceleasi , insa părinții necăsătoriți, al căror copil este recunoscut, anterior depunerii dosarului pentru acordarea indemnizației de creștere a copilului, trebuie să se adreseze Direcției pentru Protecția Copilului, în vederea efectuării anchetei sociale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cazul în care eu nasc și trec copilul pe numele tatălui ... Edvin@ Edvin@ În cazul în care eu nasc și trec copilul pe numele tatălui noi nefiind căsătoriți mai beneficiez de indemnizație creștere copil? (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati cu niste raspunsuri ... Ema20 Ema20 Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati cu niste raspunsuri la următoarele întrebări: -copilul ce nume va lua daca parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului rby58 rby58 buna!concubina mea a nascut iar eu doresc sa intru in ccc.suntem angajati ambi.am recunoscut copilul si mi poarta numele.angajatorul meu spune ca nu pot eu ... (vezi toată discuția)