avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In Decizia de pensionare , jos, este trecut faptul ca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In Decizia de pensionare , jos, este trecut faptul ca pot face ...

In Decizia de pensionare , jos, este trecut fap[tul ca pot face contestatie la Decizia de pensionare conf.legii 127!Calculul pensiei se face conf legii 263.Care Lege este valabila 263 sau 127? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:08, 5 Septembrie 2022
Contestatia se face conform prevederilor art.139(1) din legea 127/2019 asa cum este mentionat in decizie.
Cateva articole din legea 127/2019 produc efecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua m-am pensionat in 2019 pe baza legii 263/2019. vreau ... uca2015 uca2015 Buna ziua M-am pensionat in 2019 pe baza legii 263/2019. Vreau sa initiez actiune in instanta pt acordarea sporului de grupa a II a dovedit cu adeverinta si ... (vezi toată discuția)
Pensionare Psiholila Psiholila Daca nu sunt de acord cu răspunsul de la contestația făcută la decizia de pensionare, dar au trecut 2 ani ce fac? (vezi toată discuția)
Contestatie tribunal decizie pensie uca2015 uca2015 Vreau sa contest in instanta decizia de pensie. Decizia de pensie este eliberata de catre Casa de Pensii a sectorului 1. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie ... (vezi toată discuția)