avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Buna ziua, Retinere impozit la sursa !!! O firma din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Buna ziua, Retinere impozit la sursa !!! O firma din Polonia ...

Buna ziua,
Retinere impozit la sursa !!!
O firma din Polonia presteaza servicii de IT catre o firma din Romania, iar noi retinem impozit la sursa 10%.
Am depus la anaf contractele cu ei D017...
Acum, vrem o dovada a faptului ca noi am platit acei 10%. Ne cer cei din Polonia, ca ei sa plateasca doar diferenta de 9%, pentru ca ei platesc 19% acum.
Am depus la anaf o cerere pentru atestarea impozitului platit in Romania...dar ne-au respins-o, spunandu-ne ca trebuie sa depunem pe site-ul E-GUVERNARE formularul Z09...dar la acel formular trebuie sa completam cu NIF de nerezident , iar respectivii nu au...
Cum putem intra in posesia acelui certificat ?
Multumim!
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Conventie civila pentru nerezident Conta2021 Conta2021 Buna ziua, Se poate incheia conventie civila pentru nerezident, executa o consultanta si nu poate emiet factura? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Evitarea dublei impuneri i_simina i_simina Cum se impoziteaza redeventele obtinute din Romania de catre un rezident al Italiei? Daca se impoziteaza in romania, prin retinere la sursa, care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Repartizare dividende persoana nerezidenta Daria8 Daria8 Buna dimineata! Sunt cetatean strain si am o societate in care detin 50% parti sociale. Anula acesta am repartizat dividendele pe ultimii trei ani. Stiu ca ... (vezi toată discuția)