avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu o intrebare am act de vânzare cumpărare cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu o intrebare am act de vânzare cumpărare cu abitatie ...

Am și eu o intrebare am act de vânzare cumpărare cu abitatie viageră de la mama mea și tatal meu tatal a decedat acum 9 ani iar eu am act de vânz de 13 ani nu am nici o clauza de antretinere dar o intretin pe mama dar sora o influențează pe mama poate să-mi facă rău? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:13, 5 Septembrie 2022
Ce înseamnă "sa îmi facă rău?"
Atât timp cât mama si-a primit prețul vânzării și locuiește liniștită în casa, contractul este respectat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu abitatie viagera claudiu1976 claudiu1976 tatal meu a vandut apartamentul catre sora mea stiind ca are dreptul sa locuiasca acolo pana la sfarsitul vietii. Mama si sora au trecut in contract la clauze ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare- cumparare Maria-Floare Maria-Floare Buna ziua, Am o mama bolnava (cu handicap) in intretinere, locuieste cu mine, fiind incapabila sa se gospodareaca singura, casa in care locuia am lasat-o asa ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare cu clauza de renta viagera psiholog_elena psiholog_elena Buna ziua, as dori sa intreb un avocat pentru a-mi explica situatia in care ma aflu. Parintii mei au impreuna o casa si un teren. Tatal a murit iar prin ... (vezi toată discuția)