avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare- cumparare

Buna ziua,
Am o mama bolnava (cu handicap) in intretinere, locuieste cu mine, fiind incapabila sa se gospodareaca singura, casa in care locuia am lasat-o asa cum era cand locuia acolo, nu am instrainat nici un bun din acel imobil. Tatal meu locuieste inca in acea gospodarie, dar sora mea desi are interdictie (prin executor judecatoresc) intra fraudulos in casa mamei mele si ia bunuri de acolo. Parintii mei locuiau in aceeasi curte dar case diferite. Ce ar trebui sa fac sa poata fi oprita, sa mai ia bunuri si sa le instraineze? Sa fac un contract de vanzare-cumparare intre mine si tatal meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 9 Octombrie 2015
Da, faceti un contract de vanzare-cumparare cu tatal si mama ( nu sunt divortati!?) si instituiti o clauza de abitatie viagera.
sa va convingeti parintii sa ii faca plangere pt furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata va rog sa imi spuneti ce drepturi mai are o persoana ... mpetrea mpetrea Buna dimineata Va rog sa imi spuneti ce drepturi mai are o persoana care a vandut o proprietate cu contract de vanzare cumparare cu abitatie viagera.Este ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Am și eu o intrebare am act de vânzare cumpărare cu abitatie ... Matei Petre07 Matei Petre07 Am și eu o intrebare am act de vânzare cumpărare cu abitatie viageră de la mama mea și tatal meu tatal a decedat acum 9 ani iar eu am act de vânz de 13 ... (vezi toată discuția)