avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna! Cine ma ajuta sa imi spuna ce inseamna aceasta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna! Cine ma ajuta sa imi spuna ce inseamna aceasta solutie ...

Buna!
Cine ma ajuta sa imi spuna ce inseamna aceasta solutie dintr un proces?
“Solutia pe scurt: În baza art. 68 alin. 5 Cod procedură penală, raportat la art. 64 alin. 1 lit. f) Cod procedură penală, şi art. 6 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului admite cererea de abţinere formulată de domnul judecător Păduraru Alexandru-Cătălin. Constată incompatibilitatea domnului judecător Păduraru Alexandru-Cătălin, titular al completului de judecată CP 25 de a soluţiona cauza ce formează obiectul dosarului penal nr. 2774/180/2020. În baza art. 68 alin 6 Cod procedură penală, men?ine măsurile dispuse de domnul judecător până la acest moment. Fără cale de atac, potrivit art. 68 alin. 7 Cod procedură penală. Pronunţată în şedinţă camerei de consiliu, azi data de 02.09.2022.
Document: Încheiere – abţinere 02.09.2022”
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 20:16, 5 Septembrie 2022
Buna seara,
In cauza urmeaza sa se stabileasca un alt judecator care va continua sa faca cercetarea judecatoreasca si sa solutioneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecarea contestatiilor de catre complete diferite ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna ziua, Era un articol in CPP in care se mentiona ca la contestatii trebuie intotdeauna sa fie judecata cauza de catre un complet/instanta diferita. Imi ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a determina continuarea urmaririi penale alexberi alexberi Ce pot face pentru a determina continuarea urmaririi penale in urmatorul caz. Din informatiile pe care le am urmarirea penala nu s-a efectuat intrucat ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)