avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se calculează veniturile dacă m-am recăsătorit?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se calculează veniturile dacă m-am recăsătorit?

Cum se calculează veniturile dacă m-am recăsătorit?
Sunt o mamă cu doi copii elevi, m-am recăsătorit de curând și vreau să depun actele pentru bursă și voucherele de rechizite. Termenul este foarte scurt și am nevoie să știu exact cum se calculează și cum trebuie sa procedez daca copiii sunt din prima căsătorie, tatăl copiilor nu plătește pensia alimentara. Trebuie sa depun și actele soțului și veniturile lui sau doar ale mele și ale copiilor?
Va mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Vreau să știu că sa nu umblu după hârtii și să cheltui inutil.
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2022
adina0423, utilizator

Alte discuții în legătură

Revin ref la intrebarea anteroara...vanzarea ap.la copii Codruta59 Codruta59 Multumesc petru raspunsuri avocatilor .Mi s a cerut sa precizez daca fostul meu sot mai are si el copii dintr o alta casatorie. RASPUNSUL ESTE DA! Atunci ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere minor după căsătoria părintelui rezident AmySor AmySor Buna ziua....de curand m-am recasatorit avand in grija fetita din prima casatorie intrebarea mea este daca se mai primeste sau nu pensia alimentara daca te ... (vezi toată discuția)