avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua am o întrebare care sper sa primesc un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua am o întrebare care sper sa primesc un răspuns corect ...

Bună ziua am o întrebare care sper sa primesc un răspuns corect cum e posibil s-au dacă e posibil că o persoană de 60de ani bolnava cu inima și m-ai multe complicați care avea ajutorul social de 140de lei dar pentru ia era bulgare de aur din cauza rețetei medicalele care fără ajutorul social costă 680 de lei menționez nu are nici un fel de venit avea reteta scutită de 90% și era un mare lucru pentru ia cel de la forțele de muncă Este un pic cam obraznic tine in ajutorul social oameni buni de munca oamenii de 30de ani care sunt perfect sănătoși pot confirma și dovedi treaba asta cum pot ajuta aceasta femeie la cine mă pot adresa va mulțumesc și aștept un râs pe măsură multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am 63 de ani,sunt somer si am terminat de 2 luni si ... tomyblue tomyblue Buna ziua, am 63 de ani,sunt somer si am terminat de 2 luni si ajutorul de somaj pe 1 an. Am ca istoric medical , pe langa o guta pe care am obosit sa o tratez ... (vezi toată discuția)
Angajare pers peste 45 ani teodorab teodorab Buna ziua, Se zvonea o data cum ca ar fi o lege ca daca angajezi persoane peste 45 de ani, somere iti da statul 3000 Ron, cu conditia sa aiba contract pe 2 ... (vezi toată discuția)
Situatie de necrezut , .... nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua . Am un frate , mai mare decat mine cu 15 ani , ce este bolnav psihic si se afla internat in institutii specifice ale statului ( actualmente se afla ... (vezi toată discuția)