avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restituirea banilor pentru amenzile necompletarii ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restituirea banilor pentru amenzile necompletarii cererii PLF?

Buna ziua!imi puteți spune va rog care este organul competent pentru depunerea cererilor de restituire a banilor pentru amenzile necompletarii cererii PLF?unde se depun cererile?ne putem adresa către ANAF?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 16:16, 6 Septembrie 2022
Buna ziua,
Pentru mai multe informatii, accesati linkul urmator:
- www.avocatnet.ro/articol_621...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

restituirea banilor amenda plf Leonora/01 Leonora/01 Buna ziua,unde as putea depune cererea pentru restituirea banilor pt amenda primita de la dsp pentru formularele plf de intrare in tara??va multumesc (vezi toată discuția)
Sunt curios sa aflu toate obligatiile pe care le are un pfa infiintat ... ionutgg ionutgg Sunt curios sa aflu toate obligatiile pe care le are un PFA infiintat cu norma de venit si ce documente trebuie sa prezinte in cazul unui control ANAF. (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea amenzii pentru necompletarea plf la intrarea in tara, dar nu si restituirea banilor. ce e de facut ? andrej andrej Am atacat si castigat in instanta amenda primita la intrarea in tara pentru necompletarea formularului PLF, dar NU si restituirea banilor. Ce e de facut ca sa ... (vezi toată discuția)