avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt curios sa aflu toate obligatiile pe care le are ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt curios sa aflu toate obligatiile pe care le are un PFA infiintat ...

Sunt curios sa aflu toate obligatiile pe care le are un PFA infiintat cu norma de venit si ce documente trebuie sa prezinte in cazul unui control ANAF.
Cel mai recent răspuns: ionutgg , utilizator 14:04, 27 Iunie 2022
Din pacate nu am acces premium si din ce am reusit sa citesc nu am aflat raspunsul. As vrea punctual daca poate cineva raspunde. Incep eu cu ce stiu pana acum, Dupa infiintarea PFA-ului, persoana responsabila, trebuie sa:
- in termen de 30 de zile sa isi depuna declaratia unica
- tot in termen de 30 de zile sa depuna o declaratie de inregistrare fiscala (declaratie 70) ? nu sunt sigur de asta
- sa tina un registru de evidenta fiscala?
Buna ziua,
Pe linkul urmator puteti gasi articole care vizeaza obligatiile si indatoririle PFA-urilor: [ link extern ]
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa inscriu firma in e-factura pentru ca lucram cu autoritatile statului? ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa inscriu firma in e-factura obligatoriu de la 01.07.2022 pentru ca lucram cu autoritatile statului? Cum functioneaza acest ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele ... Ileana Cos Ileana Cos Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele fizice care obțin venituri independente din activități de înfrumusețare sau ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)