avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ieșirea: Școala de șoferi 2022
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ieșirea: Școala de șoferi 2022

Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. Legat de școala de șoferi din punct de vedere legal 2022. Când se poate da ieșirea din școala? Înainte de orele de condus sau dupa? Am 2 scoli care pretind diferit. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
Meli51, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Schimbare preț școală soferi Saraha Saraha Bună ziua, Anul trecut am achitat integral o școală de șoferi, iar anul acesta, având în vedere creșterea carburanților, școala a ridicat prețul. ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare condus la alta scoala decat cea absolvita Adrone Adrone Am o intrebare legata de zona de cursuri auto. Nu stiu daca este relavanta pentru aceasta comunitate, dar dintr-un anumit punct de vedere, ar avea o tangenta ... (vezi toată discuția)