avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate incheia act aditional la un contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate incheia act aditional la un contract individual de munca ...

Se poate incheia act aditional la un contract individual de munca privind modificarea salariului, pe perioada incapacitatii temporare de munca a salariatului (concediu medical)? Este vorba de actul adițional ce trebuie încheiat ca urmare a OUG 115/2022.Salariatul este în concediu medical de peste un an, nu știm când revine. Nu îmi e clară aplicarea art. 49,alin. 3 din Codul Muncii.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
olga.bejat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 7 Septembrie 2022
Buna ziua. In perioada incapacitatii de munca a salariatului (concediu medical), CIM este suspendat. Nu se pot face nici un fel de modificari. Acestea se pot face in momentul incetarii suspendarii CIM, conform legislatiei. Vezi alin. 6 din acelasi art. 49 CM
Se poate incheia , insa efectele se produc la incetarea suspendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare cim ContSters147006 ContSters147006 Ne aflam in urmatoarea situatie: un salariat a intervenit cu CM din ziua incetarii CIM. Am modificat data de incetare cu ultima zi a CM dar vine cu un alt CM ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata Mesesan Mesesan As dori sa stiu daca pot desface un contract individual de munca pe perioada determinata, daca persoana a prezentat certificat medical- cod 14, concediu ... (vezi toată discuția)