avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma cu doua cui-revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma cu doua cui-revisal

Buna ziua,
Pentru o firma cu doua cui-uri (cui pt sediu social si alt cui pentru punct de lucru), cum se procedeaza cu Revisalul?
Crearea unui sediu secundar (punct de lucru) implica modificari si in ceea ce priveste raportarea salariatilor in Revisal?
Daca unii angajati au in contractul de munca primul cui iar altii cel de-al doilea cui, cum se procedeaza cu pastrarea dosarelor/contractelor? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihaelaaC73 , utilizator 13:17, 12 Septembrie 2022
Fie transmite societatea mama toate c.i.m.., fie separat .(societatea mama si pctul de lucru) .. In cea de-a doua situatie , unitățile fără personalitate juridică ale angajatorilor - puncte de lucru - au obligația de a înființa, completa și transmite registrul general de evidență a salariaților, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:
a) au primit delegare de competență pentru încadrarea personalului prin încheierea de contracte individuale de muncă;
b) au primit delegare de competență pentru înființarea și completarea registrului general de evidență a salariaților.
Va multumesc pentru răspuns. Pentru noile contracte, dacă se trec ambele CUI și sediul secundar, dosarele de personal se pot păstra la sediul secundar? În cazul unui control ITM, unde ar trebui păstrate acestea?
Cine va încheia c.i.m... societatea mama sau pct de lucru?
Punctul de lucru, pentru contractele noi. Pentru contractele incheiate anterior, putem incheia acte aditionale (cu pct de lucru) a.i. sa pastram dosarele la pct de lucru? Va multumesc
Atunci dosarele de personal se vor pastra la punctul de lucru pentru cei noi ..Pentru contractele incheiate anterior, la punctul de lucru lasati copii de pe c.i.m.

Alte discuții în legătură

Completare revisal gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Am si eu o intrebare la dvs.Societatea noastra are 2 salariati angajati la sediul social.De curand si-a deschis un punct de lucru.Aici vrea sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare acte pe puncte de lucru berceanu berceanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: firma noastra are sediul in bucuresti dar si-a mai deschis 2 puncte de lucru la Ilfov si Galati. ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am rugamintea sa ma ajutati ca inca o lamurire - daca se poate. O societate deschide un punct de lucru ; in acel punct se vor transfera 6 angajati care pana ... (vezi toată discuția)