avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare acte pe puncte de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare acte pe puncte de lucru

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: firma noastra are sediul in bucuresti dar si-a mai deschis 2 puncte de lucru la Ilfov si Galati. Spuneti-mi cum se procedeaza cu actele: unde se inregistreaza contractele de munca (la Bucuresti unde-si are sediul sau la judetul punctelor de lucru?), etc., daca se intocmeste revisal-ul separat pe puncte de lucru? etc.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 16:14, 19 Iunie 2009
Toate actele si Revisalul se vor completa in Bucuresti si depune la ITM Bucuresti.
Este bine ca la fiecare punct de lucru sa existe un dosar cu urmatoarele copii: contracte de munca, acte aditionale, fise de post, ROI, etc.
Contractele de munca se pot inregistra fie la Bucuresti, fie pe fiecare punct de lucru .... In conditiile in care acestea sunt inregistrate la Bucuresti, revisal-ul se depune la Bucuresti.
Daca c.i.m. sunt inregistrate pe fiecare punct de lucru, atunci revisal-ul se va depune la ITM-ul de care apartine punctul de lucru respectiv. In acest caz, adresa de inaintare a Revisal-ului va fi insotita de actele prevazute in anexa la Ordinul nr.20/2007 , si anume:
a) delegarea de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca;
b) delegarea de competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic;
c) certificatul de inmatriculare al angajatorului;
d) certificatul fiscal al entitatii fara personalitate juridica.
Partea de ITM poate ramane la sediu, dar daca aveti peste 5 salariati la fiecare punct de lucru sunteti obligata sa declarati impozitul pe salarii la Finante pct de lucru, iar restul contributiilor finantele unde firma are sediu. Puteti opta si pt varianta de ITM la fiecare pct de lucru dar aveti nevoie de cod fiscal separat si eu cred ca este mai complicat. Declaratia de sanatate se declara la casa de care apartine fiecare salariat, indiferent de locatia unde este salariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctul de lucru in revisal monik09 monik09 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: societatea are un punct de lucru care are acelasi cod fiscal cu al sediului social. In Revisal se trec ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate punct lucru Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dosi sa aflu care este legea care reglementeaza activitatea punctelor de lucru.(care sunt obligatiile angajatorului). Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Firma cu doua cui-revisal MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Pentru o firma cu doua cui-uri (cui pt sediu social si alt cui pentru punct de lucru), cum se procedeaza cu Revisalul? Crearea unui sediu ... (vezi toată discuția)