avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doresc sa cumpar un camion de 7,5 tone pentru uz ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doresc sa cumpar un camion de 7,5 tone pentru uz personal ? Am ...

Doresc sa cumpar un camion de 7,5 tone pentru uz personal ? Am nevoie de tahograf si atestat in acest caz? Stiam ca exista o exceptie pentru camioanele pana la 7,5 tone "out of scope" sau mai bine spus fara scop comercial. As aprecia daca cineva ma poate lamuri. Multumesc

Alte discuții în legătură

Transport auto, documente necesare hortensiabarbu hortensiabarbu Sunt apicultor, 1-posed permis de conducere gradul C+E 2-am cumparat un camion cu sarcina max. autorizata de 7,5 tone 3- vreau sa transport, stupii mei, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua expun următoarea nelămurire: persoana fizica ,posesor ... Egroeg45 Egroeg45 Buna ziua Expun următoarea nelămurire: Persoana fizica ,Posesor camion MMTA 10 TONE. Înmatriculat în România. Dețin următoarele documente ale ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa? CURALA CURALA Buna seara. Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)