avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, Este obligatoriu sa apară motivația ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, Este obligatoriu sa apară motivația judecătorului ...

Bună ziua,
Este obligatoriu sa apară motivația judecătorului intr o hotărâre data în apel ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:33, 8 Septembrie 2022
Absolut,orice hotarare judecatoreasca se motiveaza pt ca partile sa cunoasca argumentele reținute de instanta in pronuntarea hotararii sa formuleze cai de atac etc..
Absolut,orice hotarare judecatoreasca se motiveaza pt ca partile sa cunoasca argumentele reținute de instanta in pronuntarea hotararii sa formuleze cai de atac etc..
Mulțumesc pentru răspuns.
Ce se poate face in situatia în care lipsește cu desăvârșire? Nici un cuvânt.
Hotărârea este data în apel, definitiva.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Probabil nu a fost încă redactata si comunicata ,intrebati la arhiva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Calea de atac ni_leta ni_leta Buna seara. Va rog daca ma poate ajuta cineva: sunt reclamanta intr-un dosar ce are ca obiect actiune in constatare - hotarare care sa tina loc de act de ... (vezi toată discuția)