avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua . Va rog sa ma ajutati cu următoarea speta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua . Va rog sa ma ajutati cu următoarea speta : sef serviciu ...

Bună ziua . Va rogsa ma ajutati cu următoarea speta : sef serviciu ieșit la pensie . Toate sarcinile le efectuez eu
inclusiv si cele de șef serviciu. Nu s a modificat fisa de post. Adica ceva de genu EU EXECUT EU DAU CU CAPUL Suntem personal contractual . COnducerii ii convine volum mare de munca cu bani putini . Am și studii și vechime în domeniu. Serviciul se afla în subordinea directorului. Ce trebuie facut pt a fi numit temporar în funcția de conducere. ??? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 8 Septembrie 2022
va trebuie o decizie emisa de conducerea institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de conducere Pirandello Pirandello Buna ziua. Sint angajat intr-o institutie publica, ca personal contractual, pe postul de coordonator. Teoretic, nu coordonez un birou - as fi, in acest caz, ... (vezi toată discuția)
Numire temporara pe un post de conducere catconst catconst Am urmatoarea problema: sunt Specialist IT si de cativa ani lucrez la o institutie subordonata Ministerului de Justitie in cadrul unui serviciu. Seful de ... (vezi toată discuția)
Atributiile unui sef serviciu apo apo Buna la toata lumea! Speta: Un sef serviciu are trecut in ROF si in fisa postului atributii de coordonare si de indrumare a personalului din subordine iar ... (vezi toată discuția)