Buna ziua. Sint angajat intr-o institutie publica, ca personal contractual, pe postul de coordonator. Teoretic, nu coordonez un birou - as fi, in acest caz, sef de birou - ci coordonez activitatea din acel birou. Nefiind, oficial, sef de birou, nu primesc nici o indemnizatie de conducere. Aceasta situatie dureaza de vreo 3 ani. Am incercat sa discut cu directorii, fara rezultat insa. Mi s-a propus sa ocup postul de sef de birou, dar mi s-a spus ca nu pot fi platit cu indemnizatia corespunzatoare, din niste motive pe care nu le-am priceput. Postul de sef de birou exista, dar nu este ocupat si nici nu este scos la concurs.
In conditiile in care in fisa postului am prevazuta activitatea de coordonare, dar nu sint platit pentru ea, postul de coordonator fiind, de fapt, inventat (adica nefigurind in organigrama institutiei), am vreo sansa de a obtine in instanta, din urma, ceea ce eu socotesc a fi drepturile mele salariale, respectiv indemnizatia de conducere corespunzatoare celor 3 ani in care am ocupat postul, dar nu am fost platit in mod corespunzator? Sau ceea ce trebuie sa fac de-acum incolo este sa refuz sa mai indeplinesc sarcinile suplimentare - in speta, cele de coordonare - care mi se dau?
Va multumesc