avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum as putea avea acces la fisa mea de nastere de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum as putea avea acces la fisa mea de nastere de la maternitate? Adoptata fara acte...

Cum as putea avea accesa fisa mea de nastere de la maternitate? Sunt adoptata insa fara acte de adoptie(1984).Doresc sa aflu date despre nasterea mea dar si numele mamei si localitatea din care este mama biologica.Maternitatea refuza sa mi ofere fisa de nastere spunand ca sunt date cu caracter personal si ca nu pot divulga numele mamei.Nu ma pot adresa tribunalului pt ca nu exista niciun act care sa ateste adoptie.mama biologica m-a dat spre adoptie a 2a zi dupa nastere (a fost fortata de parintii ei) si de acest "transfer" s-a ocupat directorul maternitatii de la acea vreme. Pe certificatul meu de nastere inregistrat la 2luni dupa nastere apar parintii adoptivi. Parintii adoptivi nu au date despre mama biologica. Doresc sa aflu detalii despre numele mamei din fisa de nastere sau o copie a registrului de nasteri din data de 11oct1984. Am acest drept?oficiul de adoptii mi-au spus ca daca nu gasesc adoptia oficiala(un act) cautarile se opresc.Eu ce fac in aceasta situatie pt ca nu exista un act. Pot forta maternitatea sa mi dea fisa de nastere inclusiv cu localitatra mamei si numele ei? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2022
Simoniquee, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:02, 8 Septembrie 2022
Poate ar fi bine sa apelati la un detectiv, oficial nu aveti la ce sa obligati maternitatea.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot gãsi mama biologica? ellysa ellysa Eu sunt adoptată ,părinții mei adoptivi m-au adoptat in anul1990 ei spun ca de la un spital din București si ca femeia ce m-a născut avea doar 17 ... (vezi toată discuția)
Gasirea parintilor biologici marialigia marialigia am 26 de ani si am fost infiata in jurul varstei de 2 ani. nu am nicio informatie despre mama mea biologica. familia adoptiva nu mi-a furnizat niciodata nici ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate irina.modrea@gmail.com irina.modrea@gmail.com Parintii mei biologici au divortat, iar in urma divortului tatal meu si-a schimbat numele si eu si mama am luat numele celui de-al doilea sot al mamei. Incerc ... (vezi toată discuția)