avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Mă puteți ajuta cu un răspuns ! Sunt o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Mă puteți ajuta cu un răspuns ! Sunt o persoană ...

Bună ziua,
Mă puteți ajuta cu un răspuns !
Sunt o persoană angajată cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată din anul 2006, la o firmă particulară cu un nr. de angajați, aproximativ 20 de persoane. În acest an, mai exact în luna august am obținut certificatul de handicap grad accentuat - permanent.
Întrebarea mea este dacă firma beneficiază ca și facilitate pentru mine, din partea statului de un salariu minim pe economie timp de un an cu condiția să mă țină angajată doi ani cu contract de muncă ?
Mulțumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 8 Septembrie 2022
Nu beneficiaza de acea facilitate.
Dar de ce nu beneficiază ?
Pentru ca nu e angajat nou...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de reducere a impozitului pe salar daca am in intretinere persoana cu handicap? elizal elizal Buna ziua, Prietena mea este angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata si are in intretinere copilul ei, care a implinit de curind 21 ani. ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit pe salariu persoana cu handicap accentuat AndreRaluca AndreRaluca Buna ziua, Beneficiez de un certificat de handicap, grad accentuat incepand cu anul 2010. Am inceput sa lucrez in martie anul 2014. Am depus la ... (vezi toată discuția)
Asociere persoana cu handicap florinovici florinovici O persoana cu handicap accentuat scutita de taxe se poate asocia cu un agent economic proprietar de teren si cladire si desfasoara activitate economica, astfel ... (vezi toată discuția)