avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societatile mama finale care trebuie sa intocmeasca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societatile mama finale care trebuie sa intocmeasca acest raport anual privind impozitul pe profit plătit în fiecare stat membru al Uniunii Europene

Societatile mama finale care trebuie sa intocmeasca acest raport sunt cele care fac o cifra de afaceri de 3700 milioane lei si au rezidenta fiscala oriunde pe cuprinsul UE ? Cele care au rezidenta fiscala in afara UE si depasesc CA de 3700 milioane lei (sau echivalent) dar au filiale rezidente in UE care nu depasesc aceasta limita mai sunt obligate sa depuna acest raport?

Alte discuții în legătură

Microintreprindere mireille_is mireille_is Buna...am si eu o intrebare m-am uitat la voi pe site si apare la un moment dat faptul ca pentru a putea fi inscrisa in categoria microintreprinderilor o ... (vezi toată discuția)
Legat de incadrarea in imm zako zako Buna! Daca 2 ani consecutivi am fost intreprindere mijlocie, iar al trei-lea an am 44 de angajati, rezulta ca sunt intreprindere mica??? Va multumesc! (vezi toată discuția)