avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Există un testament in care un tată cu 4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Există un testament in care un tată cu 4 copii ...

Buna seara.
Există un testament in care un tată cu 4 copil testează toată bunurile și imobile ,cele intravilane și extravilane la unuia dintre copii.In momentul cand a fost scris testamentul in data martie 2018 nu a avut nici un teren extravilan pe numele lui.La data august 2018 a fost intocmit PV de punere in posesie al tereurilor in numele parintelui adica in numele bunicului. Intrebarea este :Terenurile de extravilane îl moștenește cele 4 copii sau numai unuia care a fost desemnat de tată.Tatăl este mort de 2 ani .

Alte discuții în legătură

Fals sau original proces verbal de punere in posesie? iuli113 iuli113 va dau un exemplu: am facut o cerere de punere in posesie pentru a primi titlu de proprietate pentru mai multe terenuri in extravilan si 1 buc teren ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren wolfyman wolfyman Buna ziua. Tata a mostenit un teren (cu o casa batraneasca) de la mama lui iar mama lui il mostenise de la mama ei. Actul de mostenire vechi al bunicii spune ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare a titlului de proprietate andrufl andrufl Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati intr-o problema destul de urgenta. Bunica mea, conform legii 18/1991, a revendicat terenurile ce-i revin de ... (vezi toată discuția)