avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate deschide pct-ul de lucru in acelasi timp cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate deschide pct-ul de lucru in acelasi timp cu infiintarea SRL-ului???

Dacă acum vreau sa infiintez firma, pot declara deschiderea punctului de lucru in acelasi timp ? Exista vreo procedura legală pentru asta ? Cum pot face asta atata timp cat nu am inca contractul de inchiriere pe spatiul dorit ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:55, 19 Ianuarie 2010
Punctul de lucru se poate deschide o data cu firma doar daca proprietarul spatiului respectiv este de acord sa inchirieze (sau sa dea in comodat) doar in baza rezervarii de denumire. Am facut acest lucru de mai multe ori la ORCTB si a fost acceptat. Totul tine de increderea intre parti. Ulterior se poate face un act aditional in care sa se precizeze datele firmei noi. Fara un act de spatiu nu se poate inregistra punct de lucru nici la ORC nici la fisc.
Este necesar sa sa aveti contractul de inchiriere sau comodat pentru punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ! vreau sa înființez o firma și de asemenea sa Închiriez ... razvanmalos razvanmalos Bună ! Vreau sa înființez o firma și de asemenea sa Închiriez un spațiu. Ce îmi recomandați a fi mai util și mai ok, sa creez firma și apoi sa ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un srl intr-un spatiu inchiriat. tonix tonix Salut, Vreau sa-mi deschid un SRL si nu sunt proprietar, pot sa inchiriez spatiu . Ce implica asta (acte ,etc) Multumesc ! (vezi toată discuția)