avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ! Vreau sa înființez o firma și de asemenea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ! Vreau sa înființez o firma și de asemenea sa Închiriez ...

Bună ! Vreau sa înființez o firma și de asemenea sa Închiriez un spațiu.
Ce îmi recomandați a fi mai util și mai ok, sa creez firma și apoi sa Închiriez spațiul sau sa Închiriez spațiul și după aceea sa fac firma ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Heremciuc Daniela , Avocat 12:18, 7 Ianuarie 2022
Bună ziua! Cel mai util ar fi să încheiați contractul de închiriere direct cu firma care se va înființa, în baza rezervării de denumire eliberată de ORC. Dacă optați pentru celalată variantă la registru o sa trebuiască să depuneți atât contractul de închiriere cât și cel de subînchiriere.
Mulțumesc pentru răspuns!
Deci as putea sa îl închiriez pe persoana fizica și mai apoi sa îl sub închiriez firmei ?

Heremciuc Daniela a scris:

Bună ziua! Cel mai util ar fi să încheiați contractul de închiriere direct cu firma care se va înființa, în baza rezervării de denumire eliberată de ORC. Dacă optați pentru celalată variantă la registru o sa trebuiască să depuneți atât contractul de închiriere cât și cel de subînchiriere.

Da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate deschide pct-ul de lucru in acelasi timp cu infiintarea srl-ului??? Cezar66 Cezar66 Dacă acum vreau sa infiintez firma, pot declara deschiderea punctului de lucru in acelasi timp ? Exista vreo procedura legală pentru asta ? Cum pot face asta ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Sediu social pe spatiu inchiriat cristian.codreanu cristian.codreanu Buna ziua, Am inchiriat un spatiu de la o firma (contract intre mine ca persoana fizica, si respectiva firma). Intentionez sa infiintez o societate al carei ... (vezi toată discuția)