avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament scris ...

Strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament scris de mana in 1954.
Titlul de proprietate e din 1999 unde sunt trecuti cei 4 frati (bunicul si fratii lui) si scrie ca sunt mostenitorii strabunicului, dar de partaj nu scrie nimic.
Daca cei 4 frati au decedat si copii acestora vor sa faca succesiunea, sunt obligati sa respecte testamentul scris de mana de bunici si sa faca partajul un functie de acest testament ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:08, 10 Septembrie 2022
Testamentul a fost deja valorificat la succesiunea din 1999, când a fost eliberat un certificat de moștenitor. În baza acelui certificat, copiii fraților moștenitori pot să facă partajul (la notar, dacă se înțeleg, sau în instanță, dacă nu se înțeleg amiabil).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament ... simon1991 simon1991 Testament strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament unde scrie cate terenuri primeste fiecare copil si unde. titlul de proprietate nu este pe ... (vezi toată discuția)
Procedura didu_didu didu_didu Care este procedura in instanta pentru a imparti un teren mai multor persoane apeland la uzucapiune, teren obtinut prin mostenire de catre bunicul meu? ... (vezi toată discuția)
Mostenire si titlu de proprietate Luminita Mihaela Luminita Mihaela Buna ziua. In anul 1995, cand s-a facut tiltul de proprietate pt o suprafata de 9 ha, la proprietari a fost trecut strabunicul meu (decedat in 1983)si ca ... (vezi toată discuția)