avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... domeniu .ro - utilizator de rea credinta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

domeniu .ro - utilizator de rea credinta

Vreau sa demarez o afacere si am nevoie de un nume de domeniu .ro care este deja cumparat de o persoana fizica cu unicul scop de a-l vinde (se vede clar ca singura pagina de pe domeniul respectiv este un formular de contact pentru cei care vor sa cumpere domeniul).
Conform regulamentului rnc/rotld la art.34 este mentionat printre altele ca:
"Registrul ROTLD poate anula sau suspenda un nume de domeniu daca exista o incercare de a revinde numele de domeniu respectiv"

Am luat legatura cu departamentul juridic de la rotld si am solicitat sa aplice prevederile articolului 34, dar mi-au spus ca doar instanta poate hotari deposedarea unui utilizator de rea credinta a unui nume de domeniu.

Caut pe cineva care a mai avut de a face cu o asemenea speta in instanta si care m-ar putea ajuta sa obtin domeniul in cauza.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cedare drept de folosinta domeniu.ro vvasilovschi vvasilovschi Buna. Sunt pe cale sa cedez dreptul de folosinta a unui domeniu .ro catre o institutie a statului. Este posibil ? A ceda dreptul de folosinta de la o ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)