avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Hei! Dacă am terminat școala postliceală de 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Hei! Dacă am terminat școala postliceală de 2 săptămâni ...

Hei! Dacă am terminat școala postliceală de 2 săptămâni și abia în octombrie mă pot angaja si rămân însărcinată dar nu fac 1 an lucrat pot sa iau indemnizație? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2022
Deni25, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil laviciul laviciul Buna ziua . In 2017 August am incheiat scoala postliceala de 3 ani la zi la o scoala acreditata . In ianuarie 2018 am ramas insarcinata urmand sa nasc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil mirela_7 mirela_7 Sunt eleva la o postliceala sanitara,la buget, an 1(am 34 ani) si as dori sa rămân însărcinată.In anul 2015 am lucrat in luna noiembrie 12 zile si in ... (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început ... Vasilica94 Vasilica94 Bună ziua! Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început postliceala in Octombrie privată primul an, am 28 de ani, ar fi sa nasc in Iulie. Beneficiez de ... (vezi toată discuția)