avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început ...

Bună ziua! Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început postliceala in Octombrie privată primul an, am 28 de ani, ar fi sa nasc in Iulie. Beneficiez de ceva? Ccc sau nu știu? Menționez nu sunt angajata și nici n-am fost in ultimii 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Vasilica94 , utilizator 09:42, 22 Noiembrie 2023
Nu beneficiati decat de alocatia pentru copil , deoarece , in luna nasterii , nu veti avea decat 9 - 10 luni de stagiu necesar , si ati avea nevoie de 12 .
Mulțumesc pt raspuns
Acuma nu se mai poate face nimic?
Chiar nu ...
Dacă aveam câteva luni înainte de angajare și apoi sa fi început postliceala se puneau?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala asistenti medical manuela-mona manuela-mona Buna seara sunt eleva la scoala postliceala in anul III ... nu am mai fost angajat din 2008 ...dar am platit asigurare de sanatate la C.A.S.... in ianuarie fac ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cris_86 cris_86 buna ziua.am si eu o nelamurire.din articolul 7 reiese ca daca frecventezi cursuri la zi:preuniversitare,masterat,universitare,etc beneficiezi de ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)