avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, vă deranjez cu 2 întrebări: Se poate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, vă deranjez cu 2 întrebări: Se poate afla cuantumul ...

Bună ziua, vă deranjez cu 2 întrebări: Se poate afla cuantumul amenzii aplicat unei persoane care a construit o imprejmuire pe domeniul public și a ridicat un imobil fără autorizație? Cele 2 fapte sunt contraventii distincte conform Lg 50/1991, nu? Ar trebui sancționate separat sau se contopesc.si se ține cont la cuantumul amenzii aplicate? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate constructie fara autorizatie corinaconstantinescu2007 corinaconstantinescu2007 Va rog, am nevoie de o informatie: mai este in vigoare in continuare Art. 31 din L50/1991 - \"Dreptul de a constata contravenţiile şi de a aplica amenzile ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa autorizatiei de constructie DANI70 DANI70 Buna ziua, am si eu o intrebare. Am construit la un magazin o firma luminoasa si aveam doar certificat de urbanism, aveam actele depuse la primarie si platita ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare a edificarii constructiei (contribuabil vs primarie) Cristian Fara Cristian Fara La solicitarea unui \"Certificat de atestare a edificarii constructiei\" pt o casa construita in anul 1970 necesar pentru inscrierea in CF a casei odata cu ... (vezi toată discuția)