avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neînțelegeri intre mama si fiica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neînțelegeri intre mama si fiica

Bună ziua.
Soacra mea, văduvă, locuieste de cativa ani cu una din fiicele ei (are 2 fiice una este sotia mea). Cea care sta cu ea este măritată, a locuit o vreme in casa bărbatului in alta localitate, până cand acesta a plecat in Italia (acum. cca 7 ani, nu au divorțat,mai țin legatura).
După aceasta a fost luată in spațiu de catre mama ei, acolo unde s-a născut.
Proprietar este mama socrului decedată de mai bine de 20 de ani, nu s-a făcut succesiunea.
De ceva vreme cele 2 femei se ceartă zilnic (cheamată si poliția de nenumărate ori), nu se mai înțeleg deloc.
Există vreo variantă ca soacra mea sa o dea afară pe fata ei?
Fata nu vrea sa plece, a spus ca are dreptul sa stea acolo.. Are si un copil in întreținere, nu muncește, sta "la mila" statului.
Cel mai recent răspuns: TudorB , utilizator 21:13, 10 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Trebuie facuta succesiunea, apoi iesirea din indiviziune si ulterior va putea sa o dea afara din casa facand o actiune in evacuare.
Buna seara.
Mulțumesc pentru răspuns..
Nu cunosc termenii, nu am avut de-a face cu așa ceva. Banuiesc ca "iesirea din indiviziune" este a fetei. Dar ea trebuie cumva despăgubită, are drepturi acolo (sustine ca are drept la 25%).?
Mulțumesc.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua.
Trebuie facuta succesiunea, apoi iesirea din indiviziune si ulterior va putea sa o dea afara din casa facand o actiune in evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ginere radu.v radu.v Buna ziua! Avem o mare problema in familie. Matusa mea a ramas vaduva acum 4 ani, ea detinand in proprietate apartamentul impreuna cu sotul decedat 1/2 ... (vezi toată discuția)
Despre unele drepturi cristyan cristyan Locuiesc cu sotia si socrii in ap.socrilor (pe care ni l-au promis)din 09.2000, timp in care am investit in ap. o suma importanta de bani am chitante la ce am ... (vezi toată discuția)
Divort, succesiune andynyul andynyul Buna ziua ! As dori va-rog frumos niste raspunsuri la situatia in care ma aflu: Eu si sotul meu, impreuna cu fiica noastra de 18 ani stam intr-o casa, curte ... (vezi toată discuția)