avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Bunica este internata in spital pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Bunica este internata in spital pentru fizioterapie, ...

Buna seara,

Bunica este internata in spital pentru fizioterapie, iar asistentele fie nu au blocat rotile patului, fie patul nu este stabil, insa cand a coborat patul a alunecat si ea si-a fracturat soldul.
As fi recunoscator daca m-ati ajuta cu un sfat, ar trebui facuta o plangere?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:19, 11 Septembrie 2022
Puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data, colegiul medicilor din judet si/ sau deschide actiune in instanta civila impotriva spitalului si cere daune materiale si/ sau daune morale. Instanta va dispune efctuarea unei expertize tehnice judiciare pentru pat si o expertiza medicala pentru modul de actiune al persoanelor responsabile.
In mod normal, spitalul ar trebui sa faca o cercetare interna a evenimentului produs si sa stabileasca responsabilitatile. Puteti cere instantei sa dispuna ca spitalul sa depuna la dosar acest document.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2022
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca, raspunderea angajatorului aecrymm aecrymm Mama mea a alunecat la locul de munca dupa ce femeia de serviciu a spalat pe jos si nu a pus triunghiul cu \\"podea umeda\\" martori au fost cel putin 20 de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier trecere de pietoni F.Bogdan F.Bogdan Am si eu o problema: Tatal meu a accidentat din nefericire o persoana pe trecerea de pietoni in urma cu 2l uni de zile in municipiul Bucuresti, sector 6. ... (vezi toată discuția)
Daune morale in caz de accident rutier simonaracsi simonaracsi in aprilie 2008 sotul meu a avut un accident rutier in urma caruia a suferit o fractura de bazin,care a fost operat si prins cu un surub , 8 fracturi la mina ... (vezi toată discuția)