avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Dupa ce sunt condamnat definitiv si arestat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Dupa ce sunt condamnat definitiv si arestat dupa cat ...

Buna ziua!Dupa ce sunt condamnat definitiv si arestat dupa cat timp am voie sa fac cerere de permisiune pentru cele 24 de ore sau 3 zile sa stau cu familia.Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc ca sa primies asa ceva ?

Alte discuții în legătură

Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Pot primi doua pedepse cu suspendare? Banicasorinadrian93 Banicasorinadrian93 In urma cu un an am fost judecat pentru mai multe fapte.furturi mai exact.am primit 1 an cu suspendare. In urma altor cercetari mi s-au mai gasit si alte fapte ... (vezi toată discuția)